Διαθερμοπηξία

Διαθερμοπηξία

Η διαθερμοπηξία ή ηλεκτροκαυτηρίαση είναι μια θεραπευτική τεχνική που ανήκει στον τομέα της ηλεκτροχειρουργικής. Με ένα ειδικό μηχάνημα διοχετεύεται ηλεκτρικό ρεύμα στους ιστούς, όπου η ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα, με αποτέλεσμα τη θερμική καταστροφή των βλαβών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε την αφαίρεση διαφόρων βλαβών του δέρματος όπως τα θηλώματα, οι σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, οι μυρμηκιές, τα κέγχρια, κ.ά. Η διαθερμοπηξία δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε ασθενείς που φέρουν καρδιακό βηματοδότη ή απινιδωτή, σε ασθενείς με υποτροπιάζοντες καρκίνους του δέρματος και σε ασθενείς που παίρνουν αντιπηκτικά φάρμακα.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

  • Panos C

    "Η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι τον Ιατρό, φεύγοντας και πάλι με τις καλύτερες εντυπώσεις κι ο ενθουσιασμός μου παραμένει αμείωτος. Πάντα συνεπής στο ραντεβού, γνωσιολογικά ακριβής και διεξοδικός, με κατατόπισε πλήρως στο τι χρειάζεται να κάνω για να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου. Αναμφίβολα θα προτείνω τον κ. Μπαλαμώτη σε άτομα που γνωρίζω. Πρόκειται για εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο που σέβεται τον ασθενή και ενδιαφέρεται πραγματικά!"

  • Άσπα Α.

    "Ανεκτίμητης αξίας χάρισμα, το να εμπνέει τόση αξιοπιστία μια εμπεριστατωμένη & σαφής διάγνωση σε συνδυασμό με την αυξημένη επαγγελματική συνείδηση, που διακατέχει τον κύριο Μπαλαμώτη. Έμεινα απολύτως ικανοποιημένη & αναμφισβήτητα θα τον ξαναεμπιστευτώ."

  • Xristina B.

    "Συνεπής στην ώρα του ραντεβού μας. Ασχολήθηκε με προσοχή, ήταν πολύ αναλυτικός και απάντησε λεπτομερώς σ 'όλες τις ερωτήσεις μου. Ενημερωμένος ,πλήρως καταρτισμένος και έμπειρος, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη .Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ